utorak, 22 okt 2019

Global Press Shop

El. pošta Štampa PDF

Global Press Shop

Global Press Shop je novi prodajni koncept kompanije HDS Global Press. U osnovi to je mreža kiosk-prodavnica lociranih na prometnim mestima.

Global Press Shop osimišljen je kako konceptualno prodajno mesto čiji je cilj da odgovori na potrebe potrošača na visoko prometnim lokacijama.

Naša vizija Global Press Shop vidi kao najbolji način zadovoljenja dnevnih potreba kupaca koji žive ili rade u blizini GPS lokacija.

Pored postojećih lokacija u toku je dalje širenje mreže prodajnih mesta Global Press Shop-a na području Beograda kao i cele Srbije.

Asportiman GPS čine dnevna štampa i magazini, duvanski proizvodi, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, slatkiši, sitni pokloni, sim kartice i vaučeri za dopunu, suveniri, tiketi za nagradne igre, karte za prevoz i slično.

Za razliku od ostalih kiosk prodavnica Global Press Shop su otvorene 24h 7 dana nedeljno, u cilju bolje dostupnosti svojim potrošačima.

Svojim poslovnim partnerima Global Press Shop pruža mogućnost da lakše i jednostavnije komuniciraju sa krajnjim potrošačima i to na jedan od sledećih načina:

  1. Brendiranje mesta prodaje
  2. Pozicioniranje postera
  3. Isticanje brendiranih zastava
  4. Pozioniranje na mestu naplate
  5. Pozicioniranje na spoljnijm stranama.

 

Akcije Prodajna mesta