utorak, 22 okt 2019

Misija i vizija

El. pošta Štampa PDF

Vizija

HDS Retail GP kao novo lice maloprodaje.

Praćenjem i implementacijom svetskih trendova i inovacija u maloprodaji, konstantnim unapređenjem asortimana i putem kontinuirane obuke zaposlenih, HDS Retail GP ostvaruje svoju viziju obezbeđenja optimalne dnevne ponude artikala neophodnih modernom čoveku i postavlja temelje kvalitetne i brze usluge.

Iskustvo stečeno u svetskim okvirima, Lagardere Services je kroz maloprodajne brendove Inmedio, Relay i Diva, uspešno implementirao na tržište Srbije. U godinama koje dolaze, HDS Retail GP će nastaviti sa diversifikacijom poslovanja uvođenjem novih brendova i unapređenjem maloprodaje u Srbiji.


Misija

Nasmejani korisnik kao imperativ.

Misija HDS Retail GP-a je uvek i pre svega zadovoljan korisnik, kome uvek možemo ponuditi najnovije informacije, kvalitetan servis najrazličitijih dnevnih potreba, brzo, efikasno i sigurno.

Kupac je kod centar našeg sveta, a njegovo zadovoljstvo imperativ.

 

Vizija

HDS Retail GP kao novo lice maloprodaje.

Praćenjem i implementacijom svetskih trendova i inovacija u maloprodaji, konstantnim unapređenjem asortimana i putem kontinuirane obuke zaposlenih, HDS Retail GP ostvaruje svoju viziju obezbeđenja optimalne dnevne ponude artikala neophodnih modernom čoveku i postavlja temelje kvalitetne i brze usluge. Iskustvo stečeno u svetskim okvirima, Lagardere Services je kroz maloprodajne brendove Inmedio, Relay i Diva, uspešno implementirao na tržište Srbije. U godinama koje dolaze, HDS Retail GP će nastaviti sa diversifikacijom poslovanja uvođenjem novih brendova i unapređenjem maloprodaje u Srbiji.

Misija

Nasmejani korisnik kao imperativ. Misija HDS Retail GP-a je uvek i pre svega zadovoljan korisnik, kome uvek možemo ponuditi najnovije informacije, kvalitetan servis najrazličitijih dnevnih potreba, brzo, efikasno i sigurno. Kupac je kod centar našeg sveta, a njegovo zadovoljstvo imperativ.